Mulakan Laman Poker Anda Sendiri dan Raih Keuntungan

Poker

Mudah untuk memulakan laman web poker anda sendiri dan mula menjana keuntungan sebenar dari perniagaan. Sekiranya anda tertanya-tanya apakah ini benar, fikirkan semula. Anda tidak perlu mempunyai warisan berjuta-juta dolar untuk memulakan laman web poker anda sendiri. Dengan teknologi poker White Label, sebahagian daripada jumlah itu sudah mencukupi. Dalam model operasi ini, seorang usahawan hanya perlu bergabung sebagai pemegang lesen rangkaian Label Putih dan mempunyai laman web poker berjenama mereka sendiri. Apa yang sebenarnya perlu diberi perhatian oleh pengusaha ialah pemasaran. Sebaik sahaja pemain ‘nyata’ mula masuk ke laman web ini dan bermain poker, keuntungan laman web mula ditunjukkan. Rangkaian meminta komisen sementara pengusaha menyimpan selebihnya.

Sekarang mari kita kaji pelaburan kerana  mega888  adalah salah satu kepentingan utama setiap usahawan. Sebuah laman web White Label boleh dilancarkan dengan pelaburan USD $ 10,000 hingga USD $ 60,000. Ini termasuk laman web yang disesuaikan dan infrastruktur yang diperlukan untuk melancarkan operasi. Cabarannya datang dengan memasarkan laman web kepada khalayak yang tepat. Strategi pemasaran seperti program kesetiaan VIP, kejohanan, bonus tunai ketika bergabung diketahui berjaya dengan pemain. Strategi perlu dipacu dengan fokus dan arah yang jelas. Bilangan ‘pemain sebenar’ di laman web ini akan membuat perbezaan. Ini adalah orang yang membuat simpanan dan bermain permainan.

Di bawah model Label Putih, pemain dapat berhubung dengan cepat dengan rangkaian pemain poker yang sudah aktif. Pemegang lesen dibayar sehingga 90% dari rake yang dikumpulkan dari pemain. Laman web poker terkemuka mempunyai lebih dari 10,000 pemain tetapi beberapa yang kurang popular mempunyai antara 1,000-5,000 pemain ‘wang sebenar’. Adalah mungkin untuk memecahkan kedudukan dengan 100 pemain ‘wang sebenar’ yang aktif. Laman web ini mula menjana pendapatan pada bulan pertama operasi jika usaha pemasaran tersusun dengan baik. Ini juga bermaksud bahawa anda perlu memilih geografi di mana anda ingin menjadikan laman web anda popular.

Populariti poker dalam talian meningkat dengan banyak negara baru mendorong laman web poker dalam talian. Negara-negara ini terutamanya di Eropah dan Amerika Latin. Dengan teknologi Label Putih di hujung jari anda, pengusaha poker wannabe menjadi sangat mudah untuk melancarkan laman web mereka sendiri. Bahagian terbaik dari poker Label Putih adalah mod operasi. Ini adalah model operasi perniagaan anda sepenuhnya yang memberi anda banyak masa untuk fokus pada inisiatif pemasaran. Arena poker dalam talian sangat luas sehingga sebilangan kecil pemain dapat memperoleh pendapatan yang baik. Jadi, rebutlah peluang anda sebelum terlambat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *